Home
Nieuws
Agenda
Bedrijven
Verenigingen
Scholen
Wonen
Uut de oale deuze
Contact

Agenda

Januari    
  24 Afval - Drankkarton, kunststof en blik
     
  31 Afval - Grijze container - restafval
     
Februari    
  2 Oud papier
     
  7 Afval - Drankkarton, kunststof en blik
     
  14 Afval - Groene container groente, fruit en tuinafval
     
  21 Afval - Drankkarton, kunststof en blik
     
  28 Afval - Grijze container - restafval

Regio Agenda

Januari    
  26

Rommelmarkt Manege De Driesporen Onstwedde

Manege De Driesporen Onstwedde houdt op zaterdag 26 januari een rommelmarkt.

Op zaterdag 26 januari houdt Manege De Driesporen in Onstwedde zijn jaarlijkse rommelmarkt. Drie manegehallen vol spullen kunnen dan van eigenaar veranderen.

De rommelmarkt is van 09.30 uur tot 12.00 uur.

Wessinghuizerweg 4 b in Onstwedde.

     
Februari    
  2

Voor de tiende keer Grote Hobby- en Verzamelbeurs in d' Ekkelkaamp Onstwedde

Tientallen hobbyisten en verzamelaars uit Onstwedde en wijde omtrek presenteren zich op zaterdag 2 februari tijdens de grote Hobby- en Verzamelbeurs in gebouw d' Ekkelkaamp in Onstwedde. Het betreft een jubileumeditie: het is voor de tiende keer dat deze beurs plaatsvindt.

De beurs, georganiseerd door de verzamelaars Hessel Troost, Robert Timmer, Harm Lutjeboer en Henk van der Heide was alle voorgaande edities een groot succes. ,,Er komen jaarlijks zo'n duizend bezoekers en iedereen is enthousiast, zowel het publiek als de standhouders'', vertelt Hessel Troost.

Ook dit jaar waren alle stands vroegtijdig volgeboekt en krijgt de organisatie alle steun vanuit Onstwedde: “Het is fantastisch. De beheerders van d' Ekkelkaamp, de lokale ondernemers, wij doen hier nooit op iemand tevergeefs een beroep. Dat draagt bij aan een mooie, gratis toegankelijke beurs. En daarvoor zijn wij iedereen bijzonder dankbaar.''

Keur

Standhouders zijn mensen met de meest uiteenlopende hobby's en verzamelingen. Zo is Geesje Beikes uit Vlagtwedde aanwezig met een collectie zelfgemaakte kaartjes en laat Jacob Kiewiet uit Onstwedde zijn modelbouwcollectie zien. Beika Kruit uit Alteveer toont tijdens de beurs haar verzameling mandala's. Boelo Scheeves uit Winschoten is aanwezig met een collectie modelbouwboten en Alie van der Laan uit Stadskanaal laat zijn verzameling model-postauto's zien. Bianca en Wim Velema uit Stadskanaal tonen er hun collectie vrachtautominiaturen en Geert Wilts uit Onstwedde laat zien wat zijn hobby genealogie precies inhoudt.


Dit alles en nog veel meer is te zien tijdens de Hobby- en Verzamelbeurs op zaterdag 2 februari van 10.00 tot 16.00 uur in gebouw d' Ekkelkaamp aan de Kerklaan 7 in Onstwedde. De toegang is gratis.


November    
  9 Diamanten der Volksmusik
Wegens enorm succes in november 2019 opnieuw in de Klinker Winschoten.
Reserveren is nu al mogelijk.
   
     

 

 

 

 

 

Kan uw evenement echt niet missen op onze agenda?
Stuur een e-mail met informatie over uw evenement naar reactie@alteveeronline.nl

 
 
©Alteveer Online | E-mail: reactie@alteveeronline.nl | Webdesign Jennie Greven
 
Volg ons ook op Twitter