Home
Nieuws
Agenda
Bedrijven
Verenigingen
Scholen
Wonen
Uut de oale deuze
Contact

Contact

Wilt u iets laten zien op Alteveer Online? Hebt u iets leuks te vertellen? Of heeft u leuke foto's? Stuur het ons via e-mail.

Onze redactie maakt de keuze of foto's en artikelen worden geplaatst. Ook bepaalt de redactie waar het bericht wordt geplaatst. Het aantal foto's dat wordt geplaatst is afhankelijk van het artikel dat wordt meegestuurd.

E-mail redactie: reactie@alteveeronline.nl

Foto's en ander materiaal van Alteveer Online
Zonder toestemming van de redactie mogen foto's en ander materiaal niet worden gebruikt. Het plaatsen hiervan op andere websites is niet toegestaan. Ook de teksten en ander materiaal mag niet zonder toestemming worden gebruikt. De foto's/artikelen op deze website is met veel zorg, energie en inzet verzameld door onze redactie. Wij zullen maatregelen nemen als de foto's en tekst zonder onze toestemming ergens anders worden getoond. Foto's en tekst vallen onder het Auteursrecht van AlteveerOnline.

Adverteren op Alteveer Online
Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om hun bedrijf of onderneming bekendheid te geven d.m.v. een banner plus bedrijfsinformatie op deze website.
De banners staan vermeld op de homepage en de bedrijvenpagina.
Ook is het mogelijk om op de bedrijvenpagina alleen de bedrijfsgegevens te vermelden.

Voor een klein bedrag per jaar plaatsen wij voor uw bedrijf nieuws en agendapunten op de nieuwspagina en agenda.
Nieuws op de homepage is ook mogelijk. Hiervoor vragen wij een eenmalige bijdrage.

De redactie bepaald of nieuws en agendapunten geschikt zijn voor onze doelgroep.

Voor meer informatie/prijzen kunt u een e-mail sturen naar: reactie@alteveeronline.nl

Verenigingen
Verenigingen kunnen nieuws en agendapunten insturen. We plaatsen dit vanaf 2018 gratis op onze website. Zie verenigingen voor meer informatie.


Privacyverklaring

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Alteveer Online worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer, het tijdstip en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Alteveer Online gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Alteveer Online verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media plugins.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Alteveer Online gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken

Wijzigingen

Alteveer Online behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in haar privacyverklaring, controleer daarom regelmatig deze privacyverklaring op eventuele aanpassingen.

Contact

reactie@alteveeronline.nl

Organisatie en Informatie de Jonge Webdesign Jennie Greven

 

 
 
©Alteveer Online | E-mail: reactie@alteveeronline.nl | Webdesign Jennie Greven
 
Volg ons ook op Twitter