Home
Nieuws
Agenda
Bedrijven
Verenigingen
Scholen
Wonen
Uut de oale deuze
Contact

Nieuws uit Alteveer

Vuurwerkshow jaarwisseling - Tangerveldweg

Al een aantal jaren is er tijdens de jaarwisseling aan de Tangerveldweg, ter hoogte van nummer 27, een vuurwerkshow. Johan Hendriks zijn grootste hobby is vuurwerk. Hij werkt in een vuurwerkwinkel en is mede eigenaar van een vuurwerkwebsite. Hierdoor kan hij u ook van alles vertellen over vuurwerk.

Johan zou het leuk vinden om dit jaar voor een groter publiek te knallen en benaderde daarom Alteveer Online.

Mocht u dit jaar iets anders dan anders willen doen tijdens de jaarwisseling kom dan naar de Tangerveldweg. Het kost niets en u krijgt prachtig vuurwerk te zien op een centrale plek.

Het gaat om consumentenvuurwerk en wordt afgestoken in een weiland. U staat ver genoeg van het vuurwerk af.

Klik hier voor de facebookpagina.


13 december - Foto's en ander materiaal van Alteveer Online

Zonder toestemming van de redactie van Alteveer Online mogen foto's en ander materiaal van deze website niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Foto's en tekst vallen onder het Auteursrecht/copyright van Alteveer Online. Het plaatsen hiervan op andere websites is niet toegestaan. Ook de tekst en ander materiaal mag niet zonder toestemming worden gebruikt. De foto's en artikelen op deze website is met veel zorg, energie en inzet verzameld door onze redactie.

Wij zullen gerechtelijke maatregelen nemen als de foto's en tekst zonder onze toestemming ergens anders worden getoond/gepubliceerd.


12 december - Blikafval gemeente Stadskanaal

Vanaf 1 januari 2017 kunnen inwoners van de gemeente Stadskanaal ook blikafval gescheiden aanbieden. Met de gescheiden inzameling van blik levert de gemeente een verdere bijdrage aan het recyclen van afval.

In de speciale afvalzakken voor kunststof verpakkingen en drankenkartons kunnen inwoners ook het blikafval kwijt. Daarbij valt te denken aan frisdrankblikjes, groenteblikjes, maar ook kroonkurken. Blikafval mag samen met de kunststof verpakkingen en de drankenkartons in de afvalzak.

De gescheiden inzameling van blik is een gevolg van de nieuwe overeenkomst die de gemeente Stadskanaal is aangegaan met Attero Wijster. Omdat diverse inwoners aangaven ook blik gescheiden aan te willen bieden, had de gemeente die optie in de aanbesteding meegenomen.

Bron: Rtv1

 

 

 

 

 

 
 
©Alteveer Online | E-mail: reactie@alteveeronline.nl | Webdesign Jennie Greven
 
Volg ons ook op Twitter