Home
Nieuws
Agenda
Bedrijven
Verenigingen
Scholen
Wonen
Uut de oale deuze
Contact

Nieuws Alteveer Online

N366 Alteveer-Stadskanaal vervroegd open vanaf 5 december 6.00 uur

De verbreding van de provinciale weg N366 tussen Alteveer en Stadskanaal verloopt sneller dan verwacht. Vanaf woensdag 5 december 6.00 uur wordt de weg alweer open gesteld en kan het verkeer er gebruik van maken. Sinds 12 november was de weg tussen Alteveer en Stadskanaal afgesloten voor al het verkeer. In die periode heeft aannemer KWS het hele traject verbreed.

Fleur Gräper-van Koolwijk, gedeputeerde verkeer en vervoer van de provincie Groningen, blikt tevreden terug op de werkzaamheden: “De afsluiting van de weg had een grote impact op de omgeving. Daarom hebben we samen met de aannemer ons uiterste best gedaan om het werk zo snel mogelijk af te krijgen. We zijn blij dat het werk eerder klaar is dan oorspronkelijk gepland was. We hopen dat we op die manier de overlast voor bewoners, organisaties en weggebruikers zoveel mogelijk hebben beperkt.”

Verbreding

De N366 is tussen Alteveer en Stadskanaal is verbreed van 7,5 naar 8,6 meter. Door de weg breder te maken, is de kans kleiner dat voertuigen van de weg raken. Zo verbetert de verkeersveiligheid op de N366. Uiteindelijk komt de weg weer tussen twee bomenrijen te liggen. Naar verwachting worden die bomen in februari 2019 geplant.

Ingezonden


3 december - Auto op de kop in de voortuin

Bewoners van een woning op de kruising van de Beumeesweg en Tangerveldweg in het Groninger Alteveer kregen de schrik van hun leven toen een auto op de kop in de voortuin belandde.

Een bestelauto botste op de kruising tegen een personenauto. Beide auto's schoven door in de voortuin en de bestelauto kwam pal voor de gevel van het huis op de kop tot stilstand.

Voorzover bekend raakten de inzittenden van de auto's zo licht gewond, dat ze alleen in de ambulance gecontroleerd hoefden te worden en niet naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Bron: DvhN

 

 

 

 

 

 
 
©Alteveer Online | E-mail: reactie@alteveeronline.nl | Webdesign Jennie Greven
 
Volg ons ook op Twitter