Home
Nieuws
Agenda
Bedrijven
Verenigingen
Scholen
Wonen
Uut de oale deuze
Contact

Nieuws uit Alteveer

 

De grijze container wordt i.v.m. de feestdagen 20 dec geleegd.

_________________________________________________________

NIEUWS Voor de leden van “Ons Genoegen”
Alteveer

Geachte leden

De vispas voor het jaar 2015 kunt U ophalen op het hieronder vermeld adres:
 “De Drijscheer”, Keiweg 1, 9661TV Alteveer .
Op zaterdag 20   December         van 09.30 – 12.00 uur        2014                                                                         24   Januari              van 13.00 – 15.30 uur        2015
21   Februari             van 13.00 – 15.30 uur        2015
Voor meer informatie kunt u terecht bij een van de Bestuursleden of op de website http://www.hsvalteveer.nl
Er is ook de mogelijkheid om hem thuis gestuurd te krijgen dit gaat dan als volgt U maakt het bedrag van € 28,00 (als u een nachtpas heeft komt er nog €10,00 en  bij een derde hengel nog eens € 25,00) over op rabobanknummer NL38RABO0301755604 met de vermelding van de laatste 4 cijfers van U lidnummer dan zal de vispas per post worden bezorgd. Dit kan alleen als U voor 15 januari 2014 heeft betaald.
Leden waar wij in het geheel geen contributie van ontvangen worden geroyeerd en zullen ook als zodanig centraal geregistreerd staan.
Dit houdt in dat als u weer lid worden van welke visvereniging dan ook eerst de gemaakte onkosten aan de HSV Ons Genoegen dient te voldoen.
Prijzen 2015 (inclucief contributie)
Senior lid                  € 28,00         Peurvergunning      € 15,00          Sub.lid           € 10,00
Junior lid t/m 13 jr.   € 10,00         Nachtpas                  € 10,00          Nieuw lid       € 31,00
Junior lid t/m 18 jr.   € 21,00         Derde hengelpas    € 25,00
Junior kaartje t/m 13 jaar zijn nog wel gratis doch denk er om dat ze dan onder begeleiding van iemand met een vispas mogen vissen.    
Jaarvergadering
De jaarvergadering wordt gehouden op 5 november 2015  in het dorphuis De Drijscheer.
Verder heeft het bestuur het voornemen om op zaterdag 20  juni 2015 weer een viswedstrijd met daarna een BBQ te organiseren dit gaat alleen door bij voldoende deelnamen. Kosten hiervan bedragen € 12,50 per persoon. Betalen bij de opgave voor1 juni bij het bestuur.

Beumeesweg 186, 9661AN Alteveer, K.v.K. : 400282284 Bankrek. Nr. : NL38RABO0301755604

Tel.0599331606/0614474200 E.mail: piet.feiken@ziggo.nl 

 

 

______________________________________________________

________________________________________________________

__ALTEVEER – Het door blessures en schorsingen zwaar geplaagde Alteveer kent een paar loodzware weken. Zondag moesten de geelzwarten op bezoek bij nummer twee van de ranglijst FC Ter Apel ’96. Dat duel ging met 3-0 verloren en nu komt kampioenskandidaat Sportclub Stadskanaal op bezoek. door Arie Weits “Hoewel wij het lang 0-0 hielden was de nederlaag terecht”, meent Bryan Schenkel. “Wij hebben het lastig momenteel. Door blessures en schorsingen komen wij nu kwaliteit te kort. Zelf was ik tegen Ter Apel ook geschorst door mijn vierde gele kaart. Klopt, dat is teveel voor een aanvallend ingestelde speler als ik, maar ik speel altijd op het randje of er overheen. En ik praat teveel. Maar als het niet loopt wil ik in mijn enthousiasme wel eens teveel doen en dan kom ik graag in de duels. Voordeel is dat ik er nu tegen Stadskanaal bij ben, al is dat wel weer een wedstrijd waar ik tegen een kaart op zou kunnen lopen,” doet de 25-jarige vertegenwoordiger aan zelfreflectie. “Stadskanaal moet natuurlijk gewoon lachend kampioen worden”, beseft Schenkel. “Al zijn er bij hun acht man niet, dan nog kunnen ze elf goede spelers opstellen. Wij zullen waarschijnlijk wat in gaan zakken en dan gokken op de counter. Met Roy de Wijk hebben wij de snelste speler van de vierde klasse in huis en van voetballen moeten wij het momenteel niet hebben. Verder moeten we Denny Feiken niet aan de bal laten komen. Wij missen een echte leider in het veld die de boel aanstuurt. Zelf probeer ik het wel, maar ik ben van nature niet rustig genoeg. Bart Nieland zou het qua spel kunnen, maar het zit niet in zijn karakter om op de voorgrond te treden. Misschien komen wij in de breedte ook wel tekort voor de vierde klasse. Alteveer heeft maar drie jeugdteams, dus aanwas is lastig.” Schenkel is nog maar 25 jaar, maar hard op weg om ‘Mister Alteveer’ te worden. “Ik ga hier niet weg”, klinkt het heel beslist uit zijn mond. “Ik speel hier met kameraden en heb het prima naar mijn zin. Ik heb ook geen idee welk niveau ik aan kan. Door mijn werk als vertegenwoordiger kan ik niet altijd trainen. Dat kan hier, maar bij een nieuwe club moet je vol aan de bak.” Alteveer verlengde dit weekend het contract met trainer René Nijgh. De man wiens roots juist liggen bij de aanstaande tegenstander. “We zijn zeer tevreden over René. Hij ligt goed in de vereniging. Zo zit hij zelfs bij onze toneelclub. Het is natuurlijk lastig werken voor hem, omdat wij zoveel blessures hebben, maar zijn trainingen en coaching is goed.” -

Bron: Twee-nul

______________________________________________________

In de eerste week van december werd er een begin gemaakt om het fietspad tussen Beumeesweg 22 en de Höchterweg te verbreeden.

Hopelijk wordt het pad breed genoeg om ook gebruikt te worden.

____________________________________________________

8 dec is de stroomkast van Plaatselijk Belang verwijderd die
altijd dienst deed tijdens de Sport en Spelweek.

 

 

 

 

 

 

 
 
©Alteveer Online | E-mail: reactie@alteveeronline.nl | Webdesign Jennie Greven
 
Volg ons ook op Twitter