Home
Nieuws
Agenda
Bedrijven
Verenigingen
Scholen
Wonen
Uut de oale deuze
Contact

Nieuws uit Alteveer

 

Voorontwerp provinciaal inpassingsplan ter inzage


11-06-2015

De provincie is bezig met voorbereidingen om de N366 tussen Veendam en Stadskanaal aan te pakken. De weg wordt verdubbeld en verbreed. Hoe de weg eruit komt te zien, is vastgelegd in een provinciaal bestemmingsplan, het zogeheten Provinciaal Inpassingsplan N366 Veendam-Nieuwe Pekela-Stadskanaal. Dit plan ligt vanaf 8 juni zes weken lang ter inzage. Iedereen die wil kan hierover zijn mening geven.

 

Tussen Veendam en Nieuwe Pekela gaat de provincie de N366 verdubbelen naar twee rijbanen met ieder twee rijstroken. Van Nieuwe Pekela tot Stadskanaal wordt de weg verbreed naar 8,60 m. Tijdens het verbreden van de weg gaat de provincie ook de kruising bij Pekela-Zuid ongelijkvloers maken. Hoe de weg en de nieuwe kruising eruit komen te zien, staat in het provinciale inpassingsplan. Het voorontwerp van dat plan ligt nu ter inzage, op het provinciehuis en in de gemeentehuizen in de gemeenten Veendam, Pekela en Stadskanaal.

 

Uw mening over het voorontwerp

U kunt van 8 juni tot en met 20 juli 2015 uw mening geven over het voorontwerp van het inpassingsplan. Het plan is op verschillende manieren in te zien:

 
  • via de website www.provinciegroningen.nl (via 'Actueel' en vervolgens 'Bekendmakingen')
  • via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoek via uw postcode of zoek op het planidentificatienummer: NL.IMRO.9920.IPN366VENPST-VO01
  • op het provinciehuis. Het plan ligt ter inzage aan de St. Jansstraat 4 in Groningen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur
  • in de gemeentehuizen in Veendam, Pekela en Stadskanaal

 

__________________________________________________________

Foto's van ODS 't Zonnedal.

Leerlingen, ouders en leerkrachten beleven samen de laatste week van de Openbare school in Alteveer. Aan het eind van deze week komt ook het eind van vele jaren Openbaar Onderwijs in Alteveer.

Foto's hieronder zijn van een uitstapje naar Schiermonnikoog

 

 

 

 

 

 
 
©Alteveer Online | E-mail: reactie@alteveeronline.nl | Webdesign Jennie Greven
 
Volg ons ook op Twitter