Home
Nieuws
Agenda
Bedrijven
Verenigingen
Scholen
Wonen
Uut de oale deuze
Contact

Nieuws uit Alteveer

 

Aanwonenden van de Veenhofsweg vinden al jaren dat het Waterschap en de gemeente een potje maakt van het onderhoud van de bermen. Ook takken e.d. wat in het water ligt word niet verwijderd.

Bewoners vragen zich ook af waarom de berm (daar waar de 4 prachtige huizen staan) wel netjes wordt gemaaid en het gedeelte Veenhofsweg niet.

Buurtbewoners hebben zelf een stuk gedaan om het verschil te laten zien.

Plaatselijk Belang heeft dit punt op de Agenda staan tijdens de volgende wijkschouw.

Heeft u ook punten voor de Wijkschouw? Laat het ons weten via Reactie@AlteveerOnline.nl

__________________________________________________________

Afscheid nemen van Autosloperij Boels na 32 jaar.


Een koplamp, spiegel, motorkap, voorruit, spatbord. Menigeen die een van deze, of andere onderdelen voor zijn auto nodig had heeft deze gehaald bij Autosloperij Boels in Alteveer. 32 jaar lang werd dit bedrijf gerund door Albert en Greetje Boels. Maar sindsĀ  1 oktober j.l. is het bedrijf verkocht en heeft het andere eigenaren. Het is tijd om de jongeren het werk over te laten nemen en voor Albert en Greetje is het tijd om te genieten van hun vrije tijd. Robin en Stefanie Zijl nemen, samen met Klaas Zijl, het stokje over van Albert en Greetje en zullen vanaf nu, samen met het personeel voor u klaar staan wanneer u een onderdeel nodig hebt. Zij gaan onder dezelfde naam verder en hopen u te mogen begroeten.


Op 2 oktober j.l. werden Albert en Greetje nog door de nieuwe eigenaren, het personeel, de buren en familieleden in het zonnetje gezet, als dank voor hun inzet en samenwerking in de afgelopen.

 

 

 

 

 

 
 
©Alteveer Online | E-mail: reactie@alteveeronline.nl | Webdesign Jennie Greven
 
Volg ons ook op Twitter