Home
Nieuws
Agenda
Bedrijven
Verenigingen
Scholen
Wonen
Uut de oale deuze
Contact

Verenigingen

Op deze pagina vindt u een klein aantal verenigingen/organisaties uit Alteveer. Veel verenigingen in Alteveer hebben inmiddels een eigen website of facebookpagina waarop ze nieuws en agendapunten vermelden.

Veranderingen in deze lijst worden uitsluitend uitgevoerd indien de vereniging een adreswijziging stuurt naar: Reactie@alteveeronline.nl o.v.v. Adreswijziging Secretariatenlijst.

Verenigingen op Alteveer Online

De redactie van Alteveer Online krijgt regelmatig vragen over websites van verenigingen. Voorheen werden de websites van verenigingen op de verenigingenlijst vermeld. Dit veranderde mede doordat facebook een steeds grotere rol kreeg en de verenigingen daar hun nieuws gingen delen.

Omdat wij die vraag naar websites wel graag willen beantwoorden heeft de redactie besloten om verenigingen, contactgegevens + website of facebookpagina gratis op de verenigingen lijst te plaatsen. Het nieuws van de verenigingen zal uiteraard ook gratis geplaatst worden.

Verenigingen kunnen zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen met contactgegevens en link naar reactie@alteveeronline.nl

Alleen aanmeldingen door bestuursleden worden geaccepteerd.

 

 
 
 

 

 

Begrafenisvereniging De Laatste Groet
Beumeesweg 55
9661 AB Alteveer
Tel. 0597-412628
 

Chr. Basisschool "de Höchte"                        
G. Wind-Slagter
Parallelweg 5
Tel. 0599 331535

 

SMEA
J. Bekker
Beumeesweg 39
Tel. 0599313715
www.evenemententerrein-alteveer.nl

 

 

 

 

 

 
©Alteveer Online | E-mail: reactie@alteveeronline.nl | Webdesign Jennie Greven
 
Volg ons ook op Twitter